• Felix Gruber's avatar
    [bugfix] fix build without MPI · 3bced266
    Felix Gruber authored
    When MPI is not found, UG_ENABLE_PARALLEL is not defined in
    CMakeLists.txt and thus, the preprocessor variable ModelP is
    not defined. This in turn means that the message_buffer and
    message_buffer_size member variables will not be defined which leads
    to compilation errors in the accessor methods that use these member
    variables.
    
    To prevent these compilation errors when not using MPI, I moved the
    accessor methods into #ifdef ModelP blocks.
    3bced266
Name
Last commit
Last update
bin Loading commit data...
cmake/modules Loading commit data...
dev Loading commit data...
doc Loading commit data...
dom Loading commit data...
gm Loading commit data...
lib Loading commit data...
low Loading commit data...
np Loading commit data...
parallel Loading commit data...
ug Loading commit data...
ui Loading commit data...
.gitignore Loading commit data...
.gitlab-ci.yml Loading commit data...
CHANGELOG.md Loading commit data...
CMakeLists.txt Loading commit data...
COPYING Loading commit data...
COPYING.LGPL-2.1 Loading commit data...
config.h.cmake Loading commit data...
dune-uggrid.pc.in Loading commit data...
dune.module Loading commit data...
initug.cc Loading commit data...
initug.h Loading commit data...
libug.pc.in Loading commit data...
mainpage.doc Loading commit data...
ug-config-version.cmake.in Loading commit data...
ug-config.cmake.in Loading commit data...
ug.doc Loading commit data...